Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Nyhedsbrev
Der er 281 varer.

TUSSER / STEMPELMARKER

Vi fører de forskellige kendte tusser og stempelmarkere som, Copic Ciao, Memento marker, Stylefile marker, Uni Posca, Gelly roll penne i hvid, stardust, klar og en sampak med kobber, guld, sølv. Vi har også de nye Shake Graphiteít. Vi har desværre ikke alle varerne på hjemmesiden, men kig ind i den fysiske butik i Tranbjerg og se alle varerne.

Underkategorier

 • Copic ciao
  Copic Ciao Copic Ciao er en alcohol tus med stor pigmentering, bruges til farvelægning, denne tus har kalligrafi i den ene ende og pensel spids i den anden ende. Har bedst af at ligge ned, så blækken fordeler sig jævnt i røret.
 • Memento Markers
  Memento marker Memento marker er en vandbaseret tus som er hurtigtørrende, Denne tus er perfekt i sammenhæng med alcohol tus, da du ikke trækker denne blæk ud  med alcohol. 
 • Promarker
  Promarker tus Promarker tus er en alcohol baseret kvalitets tus fra Winsor & Newton.  Et verden kendt navn inden for Tus, maling og akvarel. Denne tus findes i 160 farver, bruges til farvelægning på papir og karton.
 • Touch Marker
  Touch marker Touch marker er en super god kvalitets  2-i-1 marker til professionelle tegninger og illustrationer. Den alkoholbaserede blæk giver klare farver og kan blendes sammen.
 • Uni Posca Tusch
  Uni Posca Uni posca tus, er en tus med maling & ink, som giver denne tus en helt fantastisk holbarhed på de materialer du maler på. Denne tus kan bruges til karton, papir, metal, sten, glas, porcelæn, textil og meget mere. 

Varer sidevis

Varer sidevis

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:28 25 69 08

Send os en e-mail
Åbningstider
Blogspot