Kategorier
Nyhedsbrev
Der er 290 varer.

TUSSER / STEMPELMARKER

Vi fører de forskellige kendte tusser og stempelmarkere som, Copic Ciao, Memento marker, Stylefile marker, Uni Posca, Gelly roll penne i hvid, stardust, klar og en sampak med kobber, guld, sølv. Vi har også de nye Shake Graphiteít. Vi har desværre ikke alle varerne på hjemmesiden, men kig ind i den fysiske butik i Tranbjerg og se alle varerne.

Underkategorier

 • Spectrum Noir
  Spectrum Noir, Tri Blend Tri Blend by Spectrum Noir er en alcohol tus med stor pigmentering, bruges til farvelægning, Bullettip, rund spidsog likgger med 3 farvenuancer i hver tus. Har bedst af at lig ned når tussen ikke er i brug, så blækken fordeler sig jævnt i røret.
 • Memento Markers
  Memento marker Memento marker er en vandbaseret tus som er hurtigtørrende, Denne tus er perfekt i sammenhæng med alcohol tus, da du ikke trækker denne blæk ud  med alcohol. 
 • Promarker
  Promarker tus Promarker tus er en alcohol baseret kvalitets tus fra Winsor & Newton.  Et verden kendt navn inden for Tus, maling og akvarel. Denne tus findes i 160 farver, bruges til farvelægning på papir og karton.
 • Touch Marker
  Touch marker Touch marker er en super god kvalitets  2-i-1 marker til professionelle tegninger og illustrationer. Den alkoholbaserede blæk giver klare farver og kan blendes sammen.
 • Uni Posca Tusch
  Uni Posca Uni posca tus, er en tus med maling & ink, som giver denne tus en helt fantastisk holbarhed på de materialer du maler på. Denne tus kan bruges til karton, papir, metal, sten, glas, porcelæn, textil og meget mere. 
 • Textil Tus
  Textil tusser Her finder du textil tusser i mange varianter og farver, beregnet til bommuldsstof og meget mere

Varer sidevis

Varer sidevis

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:28 25 69 08

Send os en e-mail
Åbningstider
Blogspot