Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Nyhedsbrev

Salgs- og leveringsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Hobbybien.dk. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og Hobbybien.dk.

Dokumentation og vejledning
Dersom der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Hobbybien.dk. Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra vor side, er denne af vejledende art.

Leveringstidspunkt og transport

Bestillinger sendes som udgangs punkt med GLS til nærmeste pakkeshop for 45 kr.
Bestillinger kan også vælges leveret til privat adresse for 75 kr.
Varerne sendes indenfor 24 timer efter modtaget ordre eller nærmeste hverdag.
Afhentning i nærmeste pakkeshop vil derfor normalt være muligt indenfor 2 hverdage.

Vi vælger automatisk den GLS pakkeshop der er nærmest din opgivne addresse. Hvis du ønsker at få leveret til en bestemt GLS Pakkeshop kan du skrive en besked i kommentar feltet nedenunder hvor du angiver din addresse.

Du kan selv søge på nærmeste GLS Pakkeshop på dette link:

https://gls-group.eu/DK/da/depoter-gls-pakke-shops

GLS sender besked når pakken kan afhentes. Oplyste leveringstidspunkt er vejledende og kan således fraviges.

Alle ordre afgivet på webshoppen, kan selvfølgelig også vælges afhentet vederlagsfrit i Hobby Bien, butikken i Tranbjerg.

Forsendelses metode eller afhentning vælges ved afslutning af ordren og pris tilrettes automatisk før betalingen gennemføres.

Ved køb for 800kr eller mere sender vi fragtfrit til GLS Pakkeshop inden for Danmarks grænser.
 
Levering af varer fra Hobbybien.dk anses for sket, når kunden har fået varen udleveret. 


Risikoen for varerne
Risikoen for varer bestilt i vor WEBSHOP overgår til køber når fortrydelsesretten efter 14 dage fra modtagelsen er udløbet. Er varen blevet beskadiget eller forringet, efter at køberen har fået den i hænde, bevarer han sin fortrydelsesret, hvis beskadigelsen eller forringelsen ikke skyldes uagtsomhed eller manglende omsorg fra hans side.
Husk at gemme original emballage, da varen ved evt. reklamation eller skader skal returneres i original emballage.

Reklamation
Eventuelle fejl eller mangler ved produkter/varer leveret fra Hobbybien.dk skal påberåbes inden 2 måneder efter, at du har opdaget fejlen. Det er din pligt at angive, og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Du har ifølge forbruger loven 2 års reklamationsret. Dersom du opdager en fejl, skal du rette henvendelse til Hobbybien.dk. For varer med begrænset holdbarhed er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, Hobbybien.dk har stillet dig i udsigt. Du kan som forbruger vælge om varen skal repareres eller byttes. Undtagelsen til denne hovedregel er, hvis ombytning er umulig eller vil medføre uforholdsmæssige store omkostninger for Hobbybien.dk.

Fortrydelsesret
Hobbybien.dk yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager varen. Fortryder du købet, skal Hobbybien.dk underrettes herom senest 14 dage efter den dag, du fik varen i hænde. Du har derefter yderligt 14 dage til at returnere varen i og varen skal være i samme stand og i sammen original uåbnede emballage som ved modtagelsen, således at produktet umiddelbart kan sælges til anden side. Du skal selv afholde alle de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Du kan fortryde et køb ved enten at nægte at modtage varen, eller ved at returnere varen til Hobbybien på den angivne adresse enten personligt eller med post/fragtforsendelse.

Oplysningspligt
Aftaler (købsordrer) kan indgås på dansk eller engelsk og opbevares af virksomheden i 5 år, i henhold til bogføringsloven. Det er ikke muligt efterfølgende at tilgå kontrakten via vores website. Hvis du ønsker, at få tilsendt et nyt eksemplar af kontrakten pr. e-mail, så send en e-mail til: info@hobbybien.dk.

Pris og betaling
I både webshoppen www.Hobbybien.dk og i vores fysiske butik modtager vi alle gængse betalingskort som Dankort, Visa, Mastercard og du kan også vælge at betale ved hjælp af bankoverførelse og i butikken i Tranbjerg med MobilePay. Det kan der også betales med ved køb på hjemmesiden dog kun efter forudgående aftale.
Alle priser i Hobbybien.dk på web-adressen http://www.hobbybien.dk er inkl. moms, men ekskl. porto/fragt.
Ønsker du at betale med bank overførelse vælges dette ved betalingen og der vælges også bankoverførelse ved MobilePay.
Gældende til Grønland og Færøerne: Betaling finder sted ud fra Post Danmark "Carry On"(Fly) gældende rater.


Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:28 25 69 08

Send os en e-mail
Åbningstider
Blogspot