Kategorier
Nyhedsbrev

Salgs- og leveringsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Hobbybien.dk. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og Hobbybien.dk.

Dokumentation og vejledning
Dersom der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Hobbybien.dk. Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra vor side, er denne af vejledende art.

Leveringstidspunkt og transport

Bestillinger sendes som udgangs punkt hurtigst muligt og med GLS til nærmeste pakkeshop hvis ikke andet vælges for kun 59 kr 
Bestillinger kan også vælges leveret til privat adressen for kun 99 kr eller til erhvervs addresse for kun 85 kr ( Bemærk kan pakken ikke leveres må der påregnes en ekstra omkostning fra GLS på ca 80kr for forsendelse til pakkeshop) Det kan vi desværre ikke lave om på.

Alle ordre afgivet på webshoppen, kan selvfølgelig også vælges afhentet vederlagsfrit i Hobby Bien, butikken i Tranbjerg.

Varerne sendes hurtigst muligt efter modtaget ordre og senest den nærmeste kommende hverdag da der ikke kan sendes pakker i weekenden og på helligdage, men disse bestillinger sendes så mandag inden middag til levering tirsdag.

Ordre afgivet og behandlet inden kl 12 når derfor med ud samme dag og er fremme dagen efter med mindre det er Fredag hvor varene leveres Mandag.
Ordrer der modtages og behandles Fredag efter 12 og over weekenden, kan tidligst sendes fra os om mandagen.


Afhentning i nærmeste pakkeshop vil normalt altid være muligt indenfor 24 timer og højst 2 hverdage. GLS har reduceret tidsfristen for afhentning ned til 7 dage hvorefter pakken automatisk sendes retur og omkostningerne ved returnering fratrækkes betalingen ved refundering.

Vi vælger automatisk den GLS pakkeshop der er nærmest din opgivne addresse. Hvis du ønsker at få leveret til en bestemt GLS Pakkeshop kan du skrive en besked i kommentar feltet nedenunder hvor du angiver din addresse.

Du kan selv søge på mulige GLS Pakkeshops på dette link:
https://gls-group.eu/DK/da/depoter-gls-pakke-shops

GLS sender besked når pakken kan afhentes. Oplyste leveringstidspunkt fra GLS er vejledende og kan således fraviges men pakken skal afhentes inden 8dage..

Forsendelses metode (eller afhentning) vælges ved afslutning af ordren og prisen tilrettes først der automatisk før endelig betaling gennemføres. 

Levering af varer fra Hobbybien.dk anses først for sket, når kunden har fået varen udleveret. 

Vi sender KUN inden for EU og desværre ikke til Norge og Grønland da forsendelses og fortoldnings omkostningerne er urimeligt høje.

Risikoen for varerne
Risikoen for varer bestilt i vor WEBSHOP overgår til køber når fortrydelsesretten efter 14 dage fra modtagelsen er udløbet. Er varen blevet beskadiget eller forringet, efter at køberen har fået den i hænde, bevarer han sin fortrydelsesret, hvis beskadigelsen eller forringelsen ikke skyldes uagtsomhed eller manglende omsorg fra hans side.
Husk at gemme original emballage, da varen ved evt. reklamation eller skader skal returneres i original emballage.

Reklamation
Eventuelle fejl eller mangler ved produkter/varer leveret fra Hobbybien.dk skal påberåbes inden 2 måneder efter, at du har opdaget fejlen. Det er din pligt at angive, og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Du har ifølge forbruger loven 2 års reklamationsret. Dersom du opdager en fejl, skal du rette henvendelse til Hobbybien.dk. For varer med begrænset holdbarhed er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, Hobbybien.dk har stillet dig i udsigt. Du kan som forbruger vælge om varen skal repareres eller byttes. Undtagelsen til denne hovedregel er, hvis ombytning er umulig eller vil medføre uforholdsmæssige store omkostninger for Hobbybien.dk.

Fortrydelsesret
På vare købt på Hobbybien.dk ydes der 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager varen. Fortryder du købet, skal Hobbybien.dk underrettes herom senest 14 dage efter den dag, du fik varen i hænde. Du har derefter yderligt 14 dage til at returnere varen og varen skal være i samme stand og i sammen original uåbnede emballage som ved modtagelsen, således at produktet umiddelbart kan sælges til anden side. Du skal selv afholde alle de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen men vi kan selvfølgelig være behjælplige med en retur label:-) . Du kan således fortryde et køb ved enten at nægte at modtage varen, eller ved at returnere varen til Hobbybien på den angivne adresse enten personligt eller med post/fragtforsendelse.

Oplysningspligt
Aftaler (købsordrer) kan indgås på dansk eller engelsk og opbevares af virksomheden i 5 år, i henhold til bogføringsloven. Det er ikke muligt efterfølgende at tilgå kontrakten via vores website. Hvis du ønsker, at få tilsendt et nyt eksemplar af kontrakten pr. e-mail, så send en e-mail til: info@hobbybien.dk.

Pris og betaling
I både webshoppen www.Hobbybien.dk og i vores fysiske butik modtager vi alle gængse betalingskort som Dankort, Visa, Mastercard og på webshoppen kan du også vælge at betale ved hjælp af bankoverførelse og EAN betaling.
Alle priser i Hobbybien.dk på web-adressen http://www.hobbybien.dk er inkl. moms, men ekskl. porto/fragt.
Ønsker du at købe på EAN nr eller betale ved hjælp af Bankoverførelse vælges dette ved betalingen ved ordre afslutning og der vælges også bankoverførelse ved betaling med MobilePay.
Er betalingen med bankoverførelse ikke modtaget 5 hverdage efter køb annuleres ordren automatisk.

Gavekort
Du kan også købe og betale med gavekort både på webshop og i butikken. Det kræver dog at du godkender fuld betaling med kort ved ordre afgivelsen for at kunne gennemføre ordren og skriver i kommentar feltet at du gerne vil bruge Gavekort samt gavekortets serie nummer  eller vælger bankoverførelse hvis du har gavekort på hele beløbet. (Skrives under kommentar.)
Så modregner vi Gavekort først og trækker kun det resterende beløb. Hvis du køber for mindre end gavekortets værdi sender vi et ny tilgodebevis til den E-mail der er opgivet ved køb og annulere samtidig hele kort betalingen..
(Er du i tvivl skal vi nok hjælpe?, Kontakt da venligst butikken)

Persondatapolitik for Hobbybien.dk
Ved at benytte denne hjemmeside; www.hobbybien.dk accepterer du, at Hobbybien behandler dine personoplysninger i henhold til gældende lovgivning om beskyttelse af personoplysninger og denne Persondatapolitik. Ledelsen og relevant personale i Hobbybien har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige på Hobbybien.dk er Hobbybien, cvr nr. 35771220, Kirketorvet 6, 8310 Tranbjerg. Hvis du ikke kan acceptere Persondatapolitikken, bedes du undlade at benytte denne hjemmeside. 

Personoplysninger
Personoplysninger er enhver form for information om en identificeret eller identificerbar fysisk person. Det vil sige, at det er alle former for oplysninger, der direkte eller indirekte kan knytte sig til en person. Det kan f.eks. være navn, adresse, telefonnummer , E-mail eller IP-adresser. 

Når vi indsamler personoplysninger om dig, sikrer vi altid, at dette sker på en klar og tydelig måde, så du er bekendt med, hvilke former for oplysninger, der indsamles og hvorfor oplysningerne indsamles.

Formål med indsamling
Såfremt du ønsker at handle med os har vi brug for visse personoplysninger for at kunne gennemføre købet og/eller levere nyheder og andre tjenester til dig.

Vi bruger de oplysninger, vi indsamler til følgende:

  • Behandling af dit køb og levering af dine varer eller tjenesteydelser,
  • Servicering og rådgivning af dig,
  • Interaktion med dig,
  • Fremsendelse af nyhedsbreve eller kataloger, såfremt der er givet samtykke hertil
  • Orientering om udfaldet af en konkurrence,
  • Markedsføring, samt
  • Opfyldelse af lovkrav.

I forbindelse med køb af Hobbybiens produkter via Hobbybien.dk indsamler vi de personoplysninger, der er nødvendige (e-mailadresse, navn, telefonnummer, adresse, og evt. kommentarer, som du knytter til din ordre). Vi har brug for disse oplysninger for at kunne levere det produkt, som du efterspørger, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb, f.eks. ved reklamationer eller mistanke om svindel.

Når du bruger Hobbybien.dk, indsamler vi oplysninger om, hvor på siden du færdes, og hvad du klikker på. Disse oplysninger er nødvendige for, at vi kan analysere, hvordan brugerne anvender Hobbybien.dk og hele tiden forbedre sidens funktionalitet. Vi fører statistik over, hvordan brugerne anvender Hobbybien.dk, og statistikken anvendes i opsummeret form, f.eks. til at se hvilke sider og browsere vores kunder anvender mest. Til dette formål anvendes 3. part services, eksempelvis Google Analytics, se mere herom under punktet Hvem videregiver vi personoplysninger til nedenfor, som accepteres ved besøg på www.hobbybien.dk og kan læses her.  

Hobbybien indsamler ikke personhenførbare oplysninger fra tredjemand om kunderne.

Når du anvender et betalingskort på Hobbybien.dk, er det kun vores certificerede samarbejdspartner QuickPay - og ikke Hobbybien - som får adgang til dine oplysninger.  

Hvem videregiver vi personoplysninger til?
Personoplysninger afgivet på www.hobbybien.dk videregives til følgende:
Internt i virksomheden mellem Hobbybien

  • til udvalgte og betroede tredjemænd, der kan benytte dine personoplysninger med henblik på at levere varer, som du har bestilt, og kunne holde dig orienteret om status på din ordre; og
  • i henhold til gældende lov, f.eks. til misbrugsregistre, hvis den pågældende kunde udøver misbrug eller svindel over for Hobbybien så som misbrug af betalingskort.

Hobbybien anvender som tidligere nævnt 3. part services til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse adfærdsdata til eksempelvis Google Analytics. Disse kan videregive informationerne til tredjepart, hvor loven kræver dette, eller til tredjepart, som udfører opgaver for dem. 

Opbevaring af persondata
Når du køber varer eller serviceydelser hos os, vil vi som udgangspunkt opbevare dine personoplysninger i 5 år + løbende år i henhold til reglerne i bogføringsloven. Oplysningerne kan dog i nogle tilfælde opbevares længere, hvis det er nødvendigt for at overholde juridiske forpligtelser eller for at håndhæve vores aftaler.

Øvrige oplysninger, der indsamles og behandles, vil ligeledes blive opbevaret i 5 år, medmindre der består en salgs- eller servicemæssig relation mellem dig og os, der i din interesse gør det nødvendigt at opbevare personoplysningerne længere. Herudover vil de også blive opbevaret i en længere periode, såfremt det er nødvendigt for at overholde juridiske forpligtelser eller håndhæve vores aftaler.

Adfærdsdata, som indsamles via 3. part services og videregives til eksempelvis Google Analytics kan være lagret udenfor Danmark, og slettes efter gældende reglerne

Adgang til oplysninger
Spørgsmål og kommentarer til denne Persondatapolitik kan rettes til info@hobbybien.dk

Hvis du ønsker at få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, bede om en kopi af disse oplysninger eller vil have os til at slette eller rette fejl i dine oplysninger, skal du skrive til os på adressen

info@hobbybien.dk

Hvis ikke du får et tilfredsstillende svar fra os, kan du klage til Datatilsynet, Borgergade 28,5, 1300 København K, eller på dt@datatilsynet.dk.

Updated Marts 2024


Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:28 25 69 08

Send os en e-mail
Åbningstider
Blogspot