Kategorier
Nyhedsbrev
Der er 656 varer.

GARN OG TILBEHØR, STRIKKEPINDE OG HÆKLENÅLE

I Hobby Bien fører vi kun kvalitetes garn fra anerkendte producenter, som Filcolana, Sandnes garn, Arne og Carlos, Viking og DMC så derfor står vi også helt inde for kvaliteten. Vi har et stort udvalg i forskellige typer garn, mange farver til f.eks både strømper og trøjer og de sødeste opskrifter til de kære små. Vi udvider hele tiden vores sortiment med de sidste nyheder.
Vi har også alt det du skal bruge i strikkepinde, rundpinde og hæklenåle samt bøger/opskrifter fra bla. Viking til alle dine hjemmelavede projekter. Klik lidt rundt i de forskellige grupper og kontakt os eller kik ind i butikken for inspiration eller hvis du har yderlige spørgsmål.

Underkategorier

 • Arne & Carlos / Regia garn
  Arne  & Carlos Arne og Carlos er Normænd og har rejst og arbejdet i hele verden, hvor de har skabt designs og modeller til de største modehuse. Nu designer de mønstre og garn specielt til strømper og meget mere.  Strømpegarnet bliver lavet af et firma ( Regia ) som er specialister i garndesign og garn kvaliteter
 • BOMULDS GARN
  Bomuldsgarn Vi har bomuldsgarn i 100% ren bomuld, Bomuldsgarn i melerede, bomuldsgarn med bambus og økologisk bomuldsgarn. Bomuldsgarn i 100 % bomuld er jo blevet super populært de sidste 5 år til karklude, håndklæder, små hæklede dyr og hæklede rondeller. 
 • FILCOLANA
  Filcolana garn Vi har de fleste af de kendte Filcolana garner som, Anina 100% merinould, Arwetta 80 % merinould + 20 % nylon, Merci 50 / 50 merinould / bomuld af fineste kvalitet, Indiecita Alpaca uld, Tilia 70 % mohair og 30% silke.  
 • GO HANDMADE KIT
  Go handmade Go handmade kit, er et Dansk design, som indeholder alt du skal bruge for at lave modellerne færdig. Der er kit til de sødeste hæklede dyr, kit til baby tøj, kit til baby tilbehør som tæpper og sutteklude og meget mere.
 • New Running
  New Running New Running strømpegarn er en super stærk strømpegarn, af 75 % Sheerwool og 25% polyamid. Strømpegarnen findes både i ensfarvet og mulicolor.
 • Uld / Polyester
  Uld / Polyester Her finder du uldgarn og Polyester garn, fra forskellige producenter som , Jarbo garn, Viking garn, Lammy garn og mange flere.
 • Opskrifter, Hækle og strikke bøger
  Strikke opskrifter Her finder du strikkeopskrifter i enkelt opskrifter, hæfter og bøger fra Sandnes garn, Petiteknit, Viking og DMC 
 • Permin strikkegarn
  Permin strikkegarn Vi har de berømte garner som Esther, Klara og Isabella fra Permin. De populære garner bliver ofte brugt i strikkemodeller i Hendes Verden.  Super kvalitets garn til billige penge.
 • Sandnes Garn
  Sandnes garn Her finder du alle de gode kvaliteter af garn fra Sandnes.  Sandnes garn samarbejder med Petiteknit så du kan finde de gode kvalitets garner som Petit knit bruger i hendes opskrifter. Find garn og opskrifter fra Sandnes og Petit Knit her.
 • LANA GROSSA
  Lana Gros LANA GROSSA til en af de mest succesrige leverandører af håndstrikkegarn på det centraleuropæiske marked. Navnet LANA GROSSA er synonymt med overlegen kvalitet såvel som kreativt strikdesign.
 • Værktøj & Tilbehør
  Værktøj til strik og hækle Her finder du Addi strikkepinde, rundpinde og strømpepinde,  Pony perfect rundpinde og stømpepinde, maskemarkører, omgangstællerer, pindemåler, Hæklenåle fra Knip Pro, Clover og Prym ergonomic og meget mere. 
 • Strikkepinde & Hæklenåle
  Strikkepinde & Hæklenåle Her finder du Strikkepinde, Rundpinde, strømpepinde og hæklenåle, fra kendte mærker som, Prym, Addi, Pony, Pony perfec
 • Chenille 4
 • Hjertegarn
  Hjertegarn Hjertegarn er en familieejet  virksomhed, som blev grundlagt i 1926 i Odense af Carl Bremer, i 1992 blev den solgt og  flyttet til Jylland samme år, hvor den stadig har til huse.Hjertegarn er en af Danmarks største udbyder af strikkegarn.  Hjertegarn har ikke egne fabrikker, i stedet samarbejder vi med loyale producenter af garn.

Varer sidevis

Varer sidevis

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:28 25 69 08

Send os en e-mail
Åbningstider
Blogspot