Kategorier
Nyhedsbrev

Om HobbyBien

Hobbybien er en uafhængig privat ejet forretning med tilhørende webshop, og er lokaliseret i Tranbjerg centeret i Århus syd. Vare sortimentet er sammensat ud fra ønsket om kun at føre kvalitets produkter, egne interesser og selvfølgelig ud fra hvad der rører sig i den kreative verden. Sortimentet bliver løbende udbygget med nyheder og efterforespørgelser fra vores kunder.

Hovedvægten i butikken er dels lagt på håndarbejde som sy, strikke og hækle artikler og de gængse mærker af kvalitets garn, og en ligeså stor andel på Scrapbooking, Kortmageri med fokus på dies og stempler. Vi importere selv de fleste af disse produkter direkte fra USA og holder derfor vores brede udvalg up to date med de sidste nye og spændende produkter derfra. Så du vil hele tiden kunne finde nye og sjove ting der kan udfordre din kreativitet.

Vi har desuden et bredt sortiment til feks. fest, kreativ børne underholdning, smykkefremstilling, patchwork & quilling, modelhobby, tegneartikler og i maling / lærred. 

Da sortimentet i butikken er så stort har vi desværre ikke alle varer sat til salg på hjemmesiden selv om vi efterhånden har rigtigt meget på webshoppen. Så kontakt os hvis der er noget du mangler, for det kan jo være vi har det alligevel. Eller endnu bedre kik ind forbi i vores dejlige lyse lokaler i Tranbjerg centeret.

Syntes du vi mangler noget specielt i vores udvalg i butikken eller her på vores webshop vil vi også meget gerne hører om det.

Vi har et stort kursus bord midt i butikken hvor der afholdes kursus i diverse kreative arbejder på udvalgte aftener og scrap aftener. Men du er altid velkommen til at komme forbi i åbningstiden og sidde sammen andre kreative, der kommer der og sysler med et projekt. Her er altid masser af hygge, samt råd og vejledning lige ved hånden og de produkter du mangler kan du købe i butikken.

Vores åbnings tider i butikken er :

Mandag til fredag 10:00 til 17:30
Lørdag 10:00 til 13:00

Lukket alle søn- og helligdage inkl. 24/12 og 31/12


Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:28 25 69 08

Send os en e-mail
Åbningstider
Blogspot