Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Nyhedsbrev

Om HobbyBien

Hobbybien er en uafhængig privat ejet forretning med tilhørende webshop, og er lokaliseret i Århus syd. Vare sortimentet er sammensat ud fra ønsket om kun at føre kvalitets produkter, egne interesser og selvfølgelig ud fra hvad der rører sig i den kreative verden. Sortimentet bliver løbende udbygget med nyheder og efterforespørgelser fra vores kunder.

Hovedvægten i butikken er lagt på Scrapbooking, Kortmageri med fokus på dies og stempler. Vi importere selv de fleste af disse produkter direkte fra USA og holder derfor vores brede udvalg up to date med de sidste nye og spændende produkter derfra. Så du vil hele tiden kunne finde nye og sjove ting der kan udfordre din kreativitet.

Vi har desuden et bredt sortiment til feks. børne underholdning, smykkefremstilling, patchwork, garn, quilling, modelhobby og maling / lærred. 

Vi har et meget stort sortiment i butikken og ikke alle varer er sat til salg på hjemmesiden, faktisk langt under det halve. Så ring eller skriv hvis der er noget du mangler, for det kan jo være vi har det alligevel. Eller endnu bedre kom forbi i vores dejlige lyse lokaler i Tranbjerg.

Syntes du vi mangler noget i vores udvalg i butikken eller her på vores webshop vil vi meget gerne hører om det.

Vi har et stort kursus bord midt i butikken hvor der afholdes kursus i diverse kreative arbejder på udvalgte aftener og scrap aftener. Men du er altid velkommen til at komme forbi i åbningstiden og sidde sammen andre kreative, der kommer der og sysler med et projekt. Her er altid masser af hygge, samt råd og vejledning lige ved hånden og de produkter du mangler kan du købe i butikken.

Vores åbnings tider i butikken er :

9:30 til 17:30 Mandag til fredag
9:30 til 13:00 Lørdag

Lukket alle søn- og helligdage inkl. 24/12


Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:28 25 69 08

Send os en e-mail
Åbningstider
Blogspot